رییس ستاد اصلاح‌طلبان در سال 94 گفت: قطعاً اصلاح‌طلبان مثل گذشته با حزب اعتدال و توسعه همکاری نخواهند و همکاری ما با این حزب در قالب شورای عالی سیاست‌گذاری خواهد بود.

به گزارش مشرق، علی صوفی رئیس ستاد اصلاح‌طلبان در انتخابات 94 درباره کمیته احزاب اصلاح‌طلب و تأکید آنان بر اتمام فعالیت شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان از گفت‌وگو با احزاب منتقد خبر داد.

وی افزود: بارها وارد گفت‌وگو با برخی از احزاب مخالف شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان شده‌ایم و این گفت‌وگوی ما حتی به قبل از پا گرفتن ترکیب جدید شورا برمی‌گردد که مذاکرات زیادی صورت دادیم به ویژه با شورای هماهنگی جبهه اصلاحات.

وزیر دولت اصلاحات با بیان اینکه احزاب منتقد شورای سیاست‌گذاری عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات هستند، گفت: در داخل شورای هماهنگی جبهه اصلاحات رأی‌گیری صورت گرفت که با رأی اکثریت به شورای سیاست‌گذاری بپیوندند.

صوفی با بیان اینکه به طور مجزا با احزاب منتقد شورای سیاست‌گذاری نشست‌هایی را داشته‌ایم، در حال حل کردن بحث مورد اختلاف هستند و به هر حال ممکن است در نهایت یک الی دو حزب در آخر بر سر موضع خود بماند.

وی با تأکید بر اینکه نگاه مردم به لیست اجماعی اصلاح‌طلبان است، گفت: تجربه سال 94 علی‌رغم اینکه آقای مطهری در لیست تهران اصلاح‌طلبان بودند اما لیست جداگانه دادند ولی اقبال مردم به لیست اجرایی بود.

رئیس ستاد اصلاح‌طلبان در سال 94 درباره برخی عملکردهای حزب اعتدال و توسعه در انتخابات مجلس دهم و رئیس مجلس خاطرنشان کرد: این دلخوری از حزب اعتدال و توسعه همچنان پابرجاست.

صوفی ادامه داد: برخی از احزاب اصلاح‌طلب از ابتدا مخالف ائتلاف با حزب اعتدال و توسعه بودند. آنها می‌گفتند اینکه وزن یک حزب مساوی با شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان باشد غلط و اشتباه است و آنهایی که موافق این ائتلاف بودند بعدا پشیمان شدند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا اصلاح‌طلبان برای سال 96 یعنی برای دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات شورای شهر با حزب اعتدال و توسعه ائتلاف خواهند کرد یا خیر، گفت: قطعا اصلاح‌طلبان مثل گذشته با حزب اعتدال و توسعه همکاری نخواهند و همکاری ما با این حزب در قالب شورای عالی سیاست‌گذاری خواهد بود.

وزیر دولت اصلاحات با بیان اینکه تأکید ما بر حفظ هویت اصلاح‌طلبی است، خاطرنشان کرد: هویت اصلاح‌طلبی در ائتلاف گذشته مخدوش شد.

صوفی ادامه داد: ما در انتخابات سال 94 مجبور شدیم برخی از چهره‌های شناخته شده اصولگرا را به عنوان حامی دولت در لیست قرار دهیم چرا که کاندیدای شاخص اصلاح‌طلبان در دور دهم انتخابات مجلس رد صلاحیت شده بودند بنابراین کاندیدای حداکثری نداشتیم که لیست اصلاح‌طلبی را ببندیم.

وی با بیان اینکه برای انتخابات شوراها نظارت بر عهده مجلس است، گفت: مجلس حساسیت کمتری در مورد کاندیداها اعمال می‌کند و ملاک آنها در صلاحیت‌ها، مراجع چهارگانه خواهد بود. بنابراین ملاک ما برای انتخابات سال 96 حمایت از هویت اصلاح‌طلبی خواهد بود.
 
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس